注册 登录  
 加关注
   显示下一条  |  关闭
温馨提示!由于新浪微博认证机制调整,您的新浪微博帐号绑定已过期,请重新绑定!立即重新绑定新浪微博》  |  关闭

非我唯主的博客

人生的首要目的就是荣耀神,永远以神为乐!

 
 
 

日志

 
 

诗篇5  

2014-02-09 22:43:05|  分类: 赞美诗歌 |  标签: |举报 |字号 订阅

  下载LOFTER 我的照片书  |


诗篇5

( 大 卫 的 诗 , 交 与 伶 长 。 用 吹 的 乐 器 。 )
耶 和 华 阿 , 求 你 留 心 听 我 的 言 语 , 顾 念 我 的 心 思 。
Give ear to my words, O LORD, consider my meditation.
我 的 王 我 的 神 阿 , 求 你 垂 听 我 呼 求 的 声 音 。 因 为 我 向 你 祈 祷 。  
Hearken unto the voice of my cry, my King, and my God: for unto thee will I pray.
耶 和 华 阿 , 早 晨 你 必 听 我 的 声 音 。 早 晨 我 必 向 你 陈 明 我 的 心 意 , 并 要 儆 醒 。
My voice shalt thou hear in the morning, O LORD; in the morning will I direct my prayer unto thee, and will look up.
因 为 你 不 是 喜 悦 恶 事 的 神 。 恶 人 不 能 与 你 同 居 。
For thou art not a God that hath pleasure in wickedness: neither shall evil dwell with thee.

狂 傲 人 不 能 站 在 你 眼 前 。 凡 作 孽 的 , 都 是 你 所 恨 恶 的 。
The foolish shall not stand in thy sight: thou hatest all workers of iniquity.
说 谎 言 的 , 你 必 灭 绝 。 好 流 人 血 弄 诡 诈 的 , 都 为 耶 和 华 所 憎 恶 。
Thou shalt destroy them that speak leasing: the LORD will abhor the bloody and deceitful man.

至 于 我 , 我 必 凭 你 丰 盛 的 慈 爱 进 入 你 的 居 所 。 我 必 存 敬 畏 你 的 心 向 你 的 圣 殿 下 拜 。
But as for me, I will come into thy house in the multitude of thy mercy: and in thy fear will I worship toward thy holy temple.

耶 和 华 阿 , 求 你 因 我 的 仇 敌 , 凭 你 的 公 义 , 引 领 我 。 使 你 的 道 路 在 我 面 前 正 直 。
Lead me, O LORD, in thy righteousness because of mine enemies; make thy way straight before my face.

因 为 他 们 的 口 中 没 有 诚 实 。 他 们 的 心 里 满 有 邪 恶 。 他 们 的 喉 咙 , 是 敞 开 的 坟 墓 。 他 们 用 舌 头 谄 媚 人 。
For there is no faithfulness in their mouth; their inward part is very wickedness; their throat is an open sepulchre; they flatter with their tongue.

神 阿 , 求 你 定 他 们 的 罪 。 愿 他 们 因 自 己 的 计 谋 跌 倒 。 愿 你 在 他 们 许 多 的 过 犯 中 , 把 他 们 逐 出 。 因 为 他 们 背 叛 了 你 。
Destroy thou them, O God; let them fall by their own counsels; cast them out in the multitude of their
凡 投 靠 你 的 , 愿 他 们 喜 乐 , 时 常 欢 呼 , 因 为 你 护 庇 他 们 。 又 愿 那 爱 你 名 的 人 , 都 靠 你 欢 欣 。
But let all those that put their trust in thee rejoice: let them ever shout for joy, because thou defendest them: let them also that love thy name be joyful in thee.

因 为 你 必 赐 福 与 义 人 。 耶 和 华 阿 , 你 必 用 恩 惠 如 同 盾 牌 四 面 护 卫 他 。
For thou, LORD, wilt bless the righteous; with favour wilt thou compass him as with a shield.

  评论这张
 
阅读(98)| 评论(2)
推荐

历史上的今天

在LOFTER的更多文章

评论

<#--最新日志,群博日志--> <#--推荐日志--> <#--引用记录--> <#--博主推荐--> <#--随机阅读--> <#--首页推荐--> <#--历史上的今天--> <#--被推荐日志--> <#--上一篇,下一篇--> <#-- 热度 --> <#-- 网易新闻广告 --> <#--右边模块结构--> <#--评论模块结构--> <#--引用模块结构--> <#--博主发起的投票-->
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

页脚

网易公司版权所有 ©1997-2017